Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio u polje riže

Zrakoplovne nesreće u Mianmaru i Kazahstanu, najmanje 29 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema službenim informacijama, najmanje dvoje ljudi poginulo je, a još 11 ih je ozlijeđeno nakon što je zrakoplov morao prisilno sletjeti u blizini zračne luke.

U zrakoplovu se nalazilo 60 ljudi, a mianmarske vlasti potvrdile su kako je u njemu pronađen jedan mrtav putnik, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo

Pri slijetanju zrakoplova u polje riže poginuo je i motociklist koji se nalazio u blizini, a vjeruje se kako je među ozljeđenima i dvoje britanskih državljana. Zrakoplov je bio na putu iz Yangona prema zračnoj luci u regiji Shan, no iznenada se morao prizemljiti 3 kilometra od piste.

>>Najmanje 26.000 prognanika zbog novih sukoba u Mianmaru

Neki izvještaji kažu da je uzrok nesreće požar koji je izbio u motorima, a prema svjedocima, letjelica se prilikom slijetanja prepolovila.

I u Kazahstanu je danas pao zrakoplov, ali vojni.U nesreći je poginulo 27 osoba, javlja BBC.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene