Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna zapljena u Italiji

Piton pri pretresu napao policajce!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska je policija, hapseći pripadnike jedne bande krijumčara drogom, prvo morala svladali ogromna pitona koji ju je čuvao, objavili su u srijedu mediji.

Dvanaestero je pripadnika bande u utorak navečer uhićeno s pet kilograma kokaina u jednome rimskom stanu. U jednoj sobi policajci su pronašli veliku zmiju koja ih je odmah napala, objavila je agencija ANSA.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Gmaz, a bio je to rijetki albino piton, svladan je kad je počeo jesti kokoš koju su mu policajci dobacili. Kraj zmije pronađeno je dvjestotinjak grama čistog kokaina.

Policija vjeruje da su se krijumčari služili zmijom da preplaše onoga tko bi eventualno tražio drogu, ili su njome zastrašivali onoga tko bandi duguje novac. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene