Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanska je policija, hapseći pripadnike jedne bande krijumčara drogom, prvo morala svladali ogromna pitona koji ju je čuvao, objavili su u srijedu mediji.


Dvanaestero je pripadnika bande u utorak navečer uhićeno s pet kilograma kokaina u jednome rimskom stanu. U jednoj sobi policajci su pronašli veliku zmiju koja ih je odmah napala, objavila je agencija ANSA.

Gmaz, a bio je to rijetki albino piton, svladan je kad je počeo jesti kokoš koju su mu policajci dobacili. Kraj zmije pronađeno je dvjestotinjak grama čistog kokaina.

Vezani članci Kokain, ilustracija (Foto: AFP) Kod španjolske obale otkrivena podmornica s dvije tone kokaina: Uhićena dva dilera, policija traga za trećim Uhvaćen diler u Istri (Foto: PU istarska) - 2 Pao diler u Istri: Policija ga uhvatila u šumi s pola kilograma kokaina, u domu mu našli pištolj, streljivo i novac

Policija vjeruje da su se krijumčari služili zmijom da preplaše onoga tko bi eventualno tražio drogu, ili su njome zastrašivali onoga tko bandi duguje novac. (Hina)