Teretni vlak američke kompanije CSX iskliznuo je s tračnica s mosta u Zapadnoj Virginiji i vagoni su završili u rijeci Potomac. Lokomotiva je ostala na tračnicama.


Nesreća je prouzročila veću blokadu prometa i kašnjenje željezničkog i cestovnog prometa. Do nesreće je došlo u subotu po lokalnom vremenu u gradu Harpers Ferry, nekoliko praznih teretnih vagona iskliznulo je s tračnica i palo u rijeku. Cesta Sandy Hook odmah je zatvorena.

Vezani članci Vlakovi, ilustracija - 2 Tinejdžer na biciklu prelazio prugu sa slušalicama u ušima pa zamalo nastradao u naletu putničkog vlaka Vlak naletio na automobil u Zagrebu - 4 Strašna nesreća u Zagrebu: Vlak na pruzi naletio na automobil, jedna osoba poginula

Iz policije je priopćeno da u iskliznuću nitko nije ozlijeđen te da opasnosti za građane nema. Uzrok iskliznuća tek se treba utvrditi, piše Daily Mail.

"Krizni stožer okruga Washington pažljivo nadgleda mjesto događaja. Utvrđeno je da nema ozlijeđenih, izlijevanja opasnih materijala niti neposredne opasnosti za ljude", priopćeno je iz okruga.