Zdravko Mamić i osječki suci - 5
Zdravko Mamić i osječki suci - 5 Foto: DNEVNIK.hr

Zdravko Mamić je na svom Facebook profilu podijelio video u kojem se vidi rođendansko slavlje na kojem su, kako kaže, suci koji su sudili njegovom bratu Zoranu Mamiću.


Zdravko Mamić je u utorak podijelio video i uputio poruku sucu Vekiću - ovog puta vam neće proći!

''Alisa dođi kod nas da vidiš čuda! Večeras sam u jednom dnevniku doznao da korumpirani suci u Hrvatskoj uzimaju odvjetnike za obranu prije nego je pokrenut kazneni progon i prije nego su čak i službeno razriješeni dužnosti. I to odvjetnike HNK Hajduka, ne bilokakve!

Kao odgovor priložit ću Director's cut verziju snimke s rođendanskog slavlja koju je snimio gospon sudac Audemars. Na 31. sekundi videa poslušajte suca Louisa Vekića kako pita Dadu Audemars Krušlina hoće li poslati video mom bratu Zokiju. Onom Zokiju kojem sudi. Da Vekiću, poslao je. Ovog puta vam neće proći mazanje očiju'', napisao je Mamić na svom profilu.

 

Mamić je ekskluzivno za Dnevnik Nove TV progovorio o presudi, ali i sudcima. ''Ja vam imam čovjeka svjedoka koji je sudjelovao u davanju novca u moje ime, u predaji novca u moje ime, i koji ima stotinu dokaza i bio je prisutan susretima sa sucima u moje ime. Plaćao je račune u stotine navrata i još ga nitko nije ispitao. Što da ja radim", upitao se Mamić.