Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslao i pismo

Ubojica nazvao 8-godišnju kćer i sve najavio: 'Ubit ću tvoju majku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dijete je ovaj nadasve naobičan razgovor s ocem podijelilo sa svojom tetom, Bojaninom sestrom blizankom.

Ivan Milovanović koji je u petak u niškom zatvoru, prilikom posjeta, rukama zadavio svoju bivšu ženu Bojanu, navodno je prije nekoliko dana taj strašan zločin najavio svojoj kćeri.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

35-godišnjak je navodno telefonskim putem kontaktirao svoju 8-godišnju kćer te joj najavio kako će joj ubiti majku. Dijete je ovaj nadasve naobičan razgovor s ocem podijelilo sa svojom tetom, Bojaninom sestrom blizankom, piše Blic.

Srbija: Zatvorenik ubio suprugu koja mu je došla u bračni posjet!

'Dijete mi je, prije odlaska na more s Milovanovićevom majkom Jadrankom, ispričalo da ju je tata zvao telefonom i rekao da će ubiti Bojanu. Odmah sam to prenijela sestri, ali se ona samo nasmijala. I pored upozorenja, nije vjerovala da će je ubiti', ispričala je za Blic Bojanina sestra kojoj je Milovanović nedavno poslao pismo iz zatvora u kojem je moli da nagovori sestru da ga češće posjećuje u zatvoru. Naveo je u pismu kako nema namjeru ubiti je te kako njihovo dijete treba majku.

Ipak, Milovanović je imao drugačije namjere. Tragičan događaj odvio se u tzv. ljubavnoj sobi u kojoj nema stražara nakon što je nesretna žena stigla u dvosatan posjet svom suprugu.

'Molila sam je da ne ide, da ga ne posećuje u zatvoru, preklinjala sam je. Nije me slušala. Otišla je kod njega, čak je krila to od mene. Jako ga je voljela. Iako ju je toliko tukao, maltretirao, nije ga mogla prestati voljeti', kazala je sestra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene