Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudi mu se za uzrokovanje smrti

Autobusom 825 metara vukao tijelo studentice: 'Mislio sam da je lisica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač gradskog autobusa u Londonu naletio je na pješakinju studenticu i vukao je 825 metara, a pritom je uspio i stati na stanici kako bi pokupio putnike. Ništa nije primijetio a tijelo nesretne djevojke ostalo je ležati nakon gotovo kilometra na cesti.

U ovoj nesmotrenoj i stravičnoj nesreći poginula je 20-godišnja studentica s Cambridgea, Mingwei Tan. Njezino tijelo su primijetili na cesti slučajni prolaznici, koji su i pozvali hitnu pomoć, no djevojka je proglašena mrtvom na mjestu događaja, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Muškarac s mačetom Oglasio se gradonačelnik VIDEO Objavljena jeziva snimka užasa u Londonu: U napadu mačetom ubijen 13-godišnjak, ranjeno još nekoliko ljudi ZET-ov autobus Incident u Sesvetama Prijetio vozaču ZET-a i pogodio ga bocom: Sve je počelo zbog gužve u prometu

Ta nesreća se dogodila još 29. rujna 2010. godine, oko 1:45 sati ujutro, a 52-godišnji vozač autobusa Shahriar Firouzian nalazi se na suđenju zbog te nesreće. Optužen je za neopreznu vožnju i uzrokovanje smrti. Tužiteljstvo smatra kako je Firouzian trebao predvidjeti pješake na cesti.

Vozač autobusa svoju je smjenu dovršio u potpunosti nesvjestan strave koja se dogodila pod kotačima njegovog autobusa. Tek je idućeg dana, po dolasku na posao, obaviješten o tragediji, odmah suspendiran i uhićen. Policiji je rekao kako je mislio da je udario lisicu.

kako je bilo nemoguće utvrditi je li Firouzian bio pod utjecajem alkohola te noći, policija pretpostavlja kako je zapravo u trenutku dok je autobusom naletio na studenticu, gledao udesno, umjesto ravno ispred sebe. Suđenje se nastavlja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene