Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pušten na slobodu

Šešelj stiže u Srbiju, doček dobrodošlice u subotu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šešelj je navodno najavio da će privremni izlazak na slobodu, koji mu je odobren zbog lošeg zdravlja, iskoristiti za osvetu.

Vođa srspkih radikala Vojislav Šešelj u 12.55 sati trebao bi sletjeti u Beograd. Na aerodromu će ga dočekati obitelj i najuže vodstvo stranke, a on će se vjerojatno obratiti okupljenima, javlja Blic.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Evo koji su Haški sud objavio UVJETE pod kojima je pustio Šešelja! Slika nije dostupna I dalje želi 'veliku Srbiju' Šešelj otkrio o kojim temama je Gotovina pričao u Haagu

Doček dobrodošlice, koji je već prijavljen policiji, održat će se u subotu na Trgu republike, a danas na aerodromu ga, prema pisanju srbijanskih medija, neće dočekati nijedan predstavnik Vlade.

Podsjetimo, Šešelj je optužen za ratne zločine nad Hrvatima i Bošnjacima u Hrvatskoj te u Bosni i Hercegovini i nad vojvođanskim Hrvatima, a sudu u Haagu se predao 2003. godine.

VIDEO Osveta 'prvog radikala'

Tijekom suđenja Šešelj je često imao ispade u sudnici i vrijeđao članove sudskog vijeća. Zbog objavljivanja imena zaštićenih svjedoka optužen je za nepoštivanje suda.

Pušten je na privremenu slobodu zbog pogoršanja zdravlja. No, unatoč teškom stanju Šešelj je navodno poručio kako će privremu slobodu iskoristiti za osvetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene