Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovarali na večeri

Putin: "Nisam pokušao regrutirati Melaniju, iako sam to nekada volio raditi"

Ruski predsjednik Vladimir Putin i prva dama SAD-a Melania Trump na banketu nakon sastanka G20 u Hamburgu (Foto: AFP)
Ruski predsjednik Vladimir Putin i prva dama SAD-a Melania Trump na banketu nakon sastanka G20 u Hamburgu (Foto: AFP) Foto: Afp
Medvjedi, tigrovi i beneficije na rodiljnom dopustu - to su bile teme o kojima su pričali ruski predsjednik Vladimir Putin i prva dama SAD-a Melania Trump na banketu nakon G20 summita u Hamburgu prošle godine.

Ruski predsjednik Vladimir Putin u novom je dokumentarcu rekao kako nije pokušao regrutirati Melaniju Trump

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Forenzičko izvješće Procurili strašni detalji o smrti Alekseja Navaljnog: Četiri sata bio je čvrsto vezan za ruke i noge Emmanuel Macron, Xi Jingping NA MARGINAMA G20 Kina ipak okrenula leđa Putinu? Macron se susreo s kineskim predsjednikom, ali kao da nisu bili na istom sastanku

Njih dvoje kratko su razgovarali na večeri nakon sastanka G20 u Hamburgu prošle godine, a fotografije na kojima se Melania smije Putinovim šalama potaknule su spekulacije u američkim medijima.

U intervjuu objavljenom kao dio novog dokumentarca Putin je rekao kako je tijekom večere zabavljao Melaniju i Emanuelu Mauro, suprugu talijanskog premijera Paola Gentilonija, koja je mu je sjedila nasuprot, opisujući koje sve beneficije imaju žene u Rusiji tijekom rodiljnog dopusta. 

"Bile su jako zainteresirane za to. I iznenađene koliko su ustvari velike te pogodnosti", rekao je Putin.

Ruski predsjednik Vladimir Putin i prva dama SAD-a Melania Trump na banketu nakon sastanka G20 u Hamburgu (Foto: AFP) Ruski predsjednik Vladimir Putin i prva dama SAD-a Melania Trump na banketu nakon sastanka G20 u Hamburgu (Foto: AFP) Foto: Afp

"Jeste li ih pokušali regrutirati?", upitao ga je voditelj intervjua Vladimir Solovjev, inspirirao prethodnim dijelom intervjua u kojem je Putin opisao svoja iskustva dok je radio kao KGB-ov regruter u Njemačkoj.

"Ne, nisam to radio jako dugo", rekao je Putin kroz smijeh. "Iako sam to nekada volio raditi. To je bio moj posao dugi niz godina".

Putin je dodao i kako je dvjema damama pričao o prekrasnoj ruskoj prirodi, medvjedima s Kamčatke i sibirskim tigrovima te o radostima ribolova.

"Kao što se i očekuje i takvim slučajevima, malo sam pretjerao (o veličini ulova). Kako možete pričati o ribolovu, a da bar malo ne preuveličate stvar", rekao je Putin.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene