Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Letjele šake

VIDEO Tučnjava u ukrajinskom parlamentu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinski parlament odobrio je predsjednički dekret za pozivanje još rezervista radi borbe protiv pobunjenika u istočnoj Ukrajini. No, prije izglasavanja ovog odobrenja, zastupnici su ponovno demonstrirali svoju ljubav prema šaketanju.

45 dana nakon posljednjeg poziva rezervistima da se pridruže vojsci u borbi protiv pobunjenika u Ukrajini, Kijev je ponovno izglasao dekret za provođenje djelomične mobilizacije za borbu protiv 'terorističkih operacija' na tlu svoje države, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Slika nije dostupna Uvijek isti dvojac A ovako izgleda kada se zastupnici počnu polijevati vodom...

Tijekom rasprave o pitanju u kojem su gotovo svi bili jedinstveni, došlo je prvo do naguravanja, a potom i ozbiljnog fizičkog sukoba među zastupnicima, inače svjetskoj javnosti poznatima po svojoj grubosti.

Neprimjereno ponašanje u parlamentu započelo je između nacionalističkih političara i članova stranke koju je vodio bivši predsjednik Viktor Janukovič.

VIDEO Političari se potukli prilikom bijega iz zemlje

Nakon što je jedan član Janukovičeve stranke izbačen iz dvorane parlamenta, dvoranu su napustili svi njegovi stranački kolege.

Kako je izgledala najnovija tučnjava u ukrajinskom parlamentu, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene