Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nemoj pokleknuti'

VIDEO Objavljena anketa: Evo što bi Srbi poručili Putinu da ga sretnu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči dolaska Vladimira Putina u Srbiju novinari su građane pitali što bi poručili ruskom predsjedniku da dobiju priliku susresti se s njim.

Srbija se priprema za dolazak ruskog predsjednika Vladimira Putina, a novinari su priliku iskoristili da građane pitaju što bi mu poručili da dobiju priliku vidjeti ga, makar na kratko.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Rat u Ukrajini Putin otkrio cilj nove ofenzive u Harkovu: "To nije dio trenutnog plana Rusije" Tomislav Nikolić imao prometnu nesreću Tomislav Nikolić Bivši predsjednik Srbije imao je prometnu nesreću

Većina nije imala ideju što mu reći, ali svi su bili složni u jednom - voljeli bi ga vidjeti i rukovati se s s njim, piše Telegraf.

Bilo je i onih koji bi ga gledali, ali i onih koji bi imali pitanje za moćnika. Neki bi mu poručili da ne poklekne pred Amerikom i da nastavi raditi što je naumio.

Putin u Srbiju slijeće zrakoplovom optočenim zlatom i draguljima?!

'Jer sam siguran da ne misli i ne želi ništa loše. I samo neka ne dozvoli da ga Amerika pokori', rekao je jedan od Beograđana koji se dotaknuo SAD-a, a nije bio jedini. Mnogi bi naime Putina pitali 'kako je moguće izboriti se s američkim imperijalizmom', ali i kako riješiti problem Sirije i Iraka.

No, ne bi sve zanimala politika. Neke primjerice zanima bili ruski predsjednik privatizirao 'Zvezdu'. Nisu svi htjeli pričati u kameru, a baš ti stidljiviji Putina bi pitali kako mu se sviđa Srbija i je li probao šljivovicu i 'tomovaču'.

A što bi još poručili Vladimiru Putinu možete pogledati u videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene