Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijedan 150 milijuna eura

Putin u Srbiju slijeće zrakoplovom optočenim zlatom i draguljima?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi čovjek Rusije, Vladimir Putin, navodno dolazi u Srbiju državnim zrakoplovom vrijednim čak 150 milijuna eura, čija je unutrašnjost optočena zlatom i draguljima.

Riječ je o predsjedničkom zrakolovu 'iljušin' IL-96-300PU (M1) - PU. Oznaka PU znači da predsjednik Rusije u zrakoplovu ima mogućnost obavljati sve državničke poslove kao da se nalazi u Kremlju, piše Telegraf.

Oznaka M1 pokazuje da je riječ o modernoj verziji, naprednijoj od onih koje su korištene devedesetih godina.

Unutrašnjost zrakoplova je luksuzna - ima tri bara, sobu za odmor, radni kabinet od 10 metara kvadratnih, kupaonicu s tuš kabinom i zlatnim pipama. Dijelovi su izrađeni od zlata i dragog kamenja, dok su zidovi zrakoplova prekriveni najfinijom svilom, a sjedala presvučena skupocjenom kožom.

Ruska poruka prije dolaska Putina u Srbiju

Ovaj zrakoplov nije predviđen samo za predsjednika Rusije, već i za sve članove Vlade.

Zanimljivo je i kako se odvojenim zrakoplovom na odredište predsjednika prebacuje i njegov automobil 'Mercedes S600 Pullman Guard', a u njegovoj pratnji je 30 automobila i 10 motocikala.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Rusi u Beogradu TEŠKI DANI Zabrinuti i prestrašeni Rusi sletjeli u Beograd: "Molim vas, zaustavite Putina. On je opasni ubojica"

Podsjećamo, Vladimir Putin u Srbiju dolazi 16. listopada. Kako je ranije najavljeno, Putin će se u Beogradu odvojeno sastati s predsjednikom i premijerom Srbije Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem, te nazočito vojnoj paradi u povodu 70. obljetnice oslobođenja Beograda od njemačke okupacije u kojem je sudjelovala i Crvena armija. U vojnoj paradi, najavili su srbijanski dužnosnici iz organizacijskog odbora, sudjelovat će i pet ruskih MIG-ova 29 iz akro-skupine "Striži" ruskog zrakoplovstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene