Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na dramatičnoj snimci nadzorne kamere koja stiže iz Velike Britanije vidi se kakvu je nevjerojatnu sreću imala jedna nesmotrena biciklistica.


Britanska je prometna policija objavila šokantnu snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi kakvu je nevjerojatnu sreću imala jedna biciklistica.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Nakon požara na Korčuli u objektu pronađeno potpuno izgorjelo tijelo osobe Policija, ilustracija Tragedija u Zaprešiću: U šumi pronađeno tijelo starije ženske osobe

Na cesti u Cambridgeshireu naišla je na pružni prijelaz sa spuštenim polubranicima, ali ga je ignorirala. Biciklom je krenula preko tračnica, kojima se velikom brzinom kretao putnički vlak.

>> FOTO Stravična nesreća: Vlak naletio na autobus, 6 poginulih

Doslovce u posljednjoj sekundi shvatila je da bi mogla poginuti te je prikočila i blago se odgurnula unatrag.

Iako je strojovođa aktivirao kočnicu za slučaj opasnosti, vlak je pružnim prijelazom svejedno projurio velikom brzinom. Pravo je čudo da biciklisticu nije ni okrznuo. Vlakovi tim prijelazom, inače, znaju proći brzinom od 120 kilometara na sat.

Žena je nakon svega obrisala znoj s čela, a zatim se samo hladnokrvno okrenula i odpedalirala u smjeru iz kojeg je i došla do pruge.

Incident se dogodio još 12. rujna, a policija je snimku objavila tek sada jer još uvijek nije uspjela identificirati nesmotrenu biciklisticu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook