Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pametni kućni ljubimac

VIDEO: Papiga koristi isti WC kao i njezini vlasnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upoznajte Emila, papigu treniranu da nuždu vrši na pravom WC-u. Papige su poznate kao životinje s raznim talentima, no je li moguće da je 10-godišnji Emil jedina papiga na svijetu koja koristi isti WC kao i njegovi vlasnici?

Emil sa svojom vlasnicom živi u švedskom gradu Landskrona, a u svojem 10-godišnjem životu naučio je štošta zanimljivih stvari. No, najneobičnija je njegova navika odlaska na WC koju su Yasmin Moghal i njezin dečko naučili Emila kada je bio u dobi od samo četiri mjeseca. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

Sve je počelo kada su pustili papigu da leti po stanu te shvatili da vrši nuždu u letu, odnosno po tepihu i namještaju.  Tada im  je napamet pala ideja da bi svojeg kućnog ljubimca mogli naučiti da koristi WC. 'Odveli smo ga u kupaonicu te rekli da tu obavi nuždu što je on i učinio i od toga trenutka on zna što se radi na tom mjestu', rekao je Mughal. 

No, to nije jedini Emilov talent. On savršeno oponaša tri mačke koje koje njegovi vlasnici imaju, stvarajući drugačiji zvuk za svaku mačku. Kako Emil obožava oponašati i ponavljati riječi, Mughal i njezin partner prestali su prostačiti kako to ne bi postalo dio Emilova repertoara. Da je Emil član obitelji dokazuje i činjenica da svaki dan sa svojim vlasnicima objeduje te navečer s njima gleda televiziju. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene