Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srbijanski reporter od krvnika uzeo izjavu 2011.

VIDEO Oči u oči s Jihadi Johnom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mediji prenose vijest da se s egzekutorom džihadista poznatim kao Jihadi John, oči u oči 2011. godine našao jedan srbijanski reporter.

Reporter Petar Stevanović 2011. godine je tijekom prosvjeda u Londonu uzeo izjavu Abdel-Majeda Abdel Baryja, za kojeg se vjeruje da je upravo on krvnik islamske države poznat kao Jihadi John.

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena" Ilustracija Napad u Londonu Užasan incident nakon sudara: Devet osoba zalio korozivnom tvari, žena i dvoje male djece prebačeni u bolnicu

"Želim vam reći nešto. Policija štiti policijsku stanicu, ne štiti ljude. Policajac mi je sam rekao kada sam ga pitao zašto je tu. Rekao je: 'Ovdje sam kako bih štitio policiju'", rekao je tad Stevanoviću vidno ljutit Bary, a prenosi Alo.

Džihadisti IS-a objavili zvjersku snimku odrubljivanja glava 15 vojnika

FOTO Jesu li britanske obavještajne službe 'na tragu' ubojici Jamesa Foleyja

Vjeruje se da je upravo Bary zvjerski smaknuo dvojicu novinara, Jamesa Foleyja i Stevena Sotloffa te trojicu humanitaraca, Davida hainesa, Alana Henninga te Petera Kassiga.

Pogledajte video u kojem mogući Jihadi John daje izjavu srbijanskom reporteru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene