Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trojica pijanih nasilnika namjerila su se na krivu osobu - ruskog boksača. Dvojicu je brzopotezno nokautirao, svakog jednim jedinim udarcem u djeliću sekunde, a trećeg je pošteno nekoliko puta udario u glavu.


Ruski boksač Nikolaj Vlasenko postao je instant internet senzacija nakon što je 'sredio' trojicu pijanih nasilnika koji su mu navodno vrijeđali suprugu u jednom noćnom klubu.

Vezani članci Luda Rusija Putin je mačji kašalj, objavljeni pravi razlozi zbog kojih se ljudi zapravo boje Rusije Nokaut (Foto: Screenshot/Instagram) Sitna prodavačica nokautirala nasilnika i oduševila UFC borca

Vlasenko je navodno bio na WC-u kad su se nasilnici namjerili na njegovu suprugu i htjeli je odvesti u VIP ložu. Dok je pušio cigaretu vani odjednom su banula dvojica nasilnika i krenuli na njega, no brzo ih je nokautirao, a trećeg koji je izletio iz kluba, dohvatio je s nekoliko udaraca u glavu.

Incident je s tim završio, no pretučeni trojac navodno je zadobio teške tjelesne ozljede, a jedan se nije mogao dići nakon nokauta niti u trenutku dok je snimka završila. Sva trojica podnijet će tužbe protiv Vlasenka, prenosi mstarz.com.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook