Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U plamenu

VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale

Pad aviona
Pad aviona Foto: Screenshot/X
Ruski borbeni avion Su-27 srušio se u petak u more kod krimske luke Sevastopolj, a tu vijest je potvrdio i regionalni guverner Mihail Razvožajev.

"Pilot se katapultirao i spasoci Sevastopoljske spasilačke službe su ga pronašli 200 metara od obale. Civilni objekti nisu oštećeni", napisao je na društvenim mrežama regionalni guverner Mihail Razvožajev.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sramota Trudnica izgubila bebu zbog nevjerojatne pogreške liječnika

No, još nije objašnjeno kako se zrakoplov našao u plamenu prije dramatičnog pada tako daleko od linije fronta i ukrajinske protuzračne obrane. Još uvijek nema potvrde kako i zbog čega je došlo do ovog incidenta. 

Pročitajte i ovo Uhićeni ljudi koji su ucjenjivali obitelj nestale Danke Ilić Munjevita akcija VIDEO "Danka je kod mene u podrumu": Objavljena snimka uhićenja trojice ucjenjivača iz BiH

Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi

Kako se vidi po snimkama koje su se pojavile na društvenim mrežama, avion se u plamenu kovitlao po nebu, sve dok nije pao u Crno more.

Isprva su mediji govorili da je srušeni zrakoplov bio višenamjenski lovac Su-35, vrijedan čak 78,5 milijuna eura. No, riječ je o jeftinijem Su-27, vrijednom 37,5 milijuna eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene