Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neredi u Parizu

VIDEO Autom se zabili u kuću načelnika: Zapalili vozilo pa ispalili pirotehniku na njegovu ženu i djecu

Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika - 1
Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika - 1 Associated Press / Screenshot
Aktualno Galerija Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika - 1 Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika - 1 Foto: Associated Press / Screenshot Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika - 2 Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika - 2 Foto: Associated Press / Screenshot Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika - 3 Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika - 3 Foto: Associated Press / Screenshot +0 Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika - 4 Galerija 1/4 >>
Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika u kojoj su u tom trenutku spavali njegovi žena i djeca. Auto su zatim i zapalili.

Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika L'Haÿ-les-Rosesa, općine u južnome predgrađu Pariza te su ga zapalili dok je njegova obitelj spavala, objavio je sam načelnik Vincent Jeanbrun.

Kazao je da su izgrednici automobilom udarili u kuću te potom zapalili vozilo, pri čemu su ozlijeđeni njegova supruga i jedno od djece. Državno tužiteljstvo otvorilo je istragu za pokušaj ubojstva, javlja televizijska postaja BFMTV.

Načelnik je noć proveo u gradskoj vijećnici koja je zbog pokušaja napada nakon višednevnih uličnih nereda bila ograđena bodljikavom žicom, a osiguravala ju je policija.

Pročitajte i ovo Uhićeni Britanac - 1 OZLIJEDIO POLICAJCA Ovo je Britanac koji je izazvao kaos u avionu: Bio je potpuno rastrojen, odvezen je u bolnicu

Pročitajte i ovo Dvije kuće i jedan auto potpuno su izgorjeli, a dvije kuće su zahvaćene požarom u tragediji u Sisku - 4 Noć strave FOTO Progutala ih vatra: U krvavom pohodu napadač je zapalio i kuće, ovo je sve što je ostalo od njih

No policija nije osiguravala zgradu u kojemu je u trenutku napada spavala načelnikova supruga s dvoje male djece, pa su se izgrednici odlučili automobilom zabiti u vrata kuće, potom su vozilo zapalili, a zatim su zapalili i automobil načelnikove obitelji i nekoliko kanti za smeće.

Jeanbrunova supruga i djeca pobjegli su kroz vrt dok su napadači na njih ispaljivali pirotehnička sredstva, prenosi tv postaja Franceinfo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene