Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OZLIJEDIO POLICAJCA

Ovo je Britanac koji je izazvao kaos u avionu: Bio je potpuno rastrojen, odvezen je u bolnicu

Aktualno Galerija Uhićeni Britanac - 6 Uhićeni Britanac - 6 Foto: Jure Miskovic / CROPIX Drama u avionu Drama u avionu Foto: TikTok/Screenshot Uhićeni Britanac - 3 Uhićeni Britanac - 3 Foto: Jure Miskovic / CROPIX Uhićeni Britanac - 2 Uhićeni Britanac - 2 Foto: Jure Miskovic / CROPIX +1 Uhićeni Britanac - 1 Galerija 1/6 >>
Policija je uhitila Britanca koji je u petak radio nered na letu iz Zadra. Isti je mladić tijekom policijskog postupanja svo vrijeme pružao fizički otpor te je ozlijedio policajca.

Policija je uhitila 27-godišnjeg muškarca koji je u petak radio nered na Ryanairovom letu iz Zadra, nakon čega je u službene prostorije policije doveden na kriminalističko istraživanje.

"U slučajevima kada se putnici neprihvatljivo ponašaju, u avijaciji se to zove unrule ili distruptive passengers, koji u slučaju da su u alkoholiziranom stanju ili napadaju druge ljude mogu biti skinuti s leta", pojasnio je Nikola Barać, službenik za informiranje Zračne luka Zadar.

"Prema informacijama koje mi imamo i snimkama koje su pregledane on nije pokazivao znakove nasilja prilikom zaštitnog pregleda i prilikom bordinga", dodao je.

Nakon istraživanja mladić je prepraćen na Kazneno prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Tijekom policijskog postupanja, osumnjičenik je svo vrijeme pružao aktivan otpor s kojim je nastavio i prilikom preprate nadležnom sudu.

Pročitajte i ovo Dvije kuće i jedan auto potpuno su izgorjeli, a dvije kuće su zahvaćene požarom u tragediji u Sisku - 4 Noć strave FOTO Progutala ih vatra: U krvavom pohodu napadač je zapalio i kuće, ovo je sve što je ostalo od njih

Zbog rastrojenog stanja, sa suda je potom upućen u bolnicu te je u službenom vozilu, kao i prostorijama bolnice, fizički napadao policijske službenike te pokušavao ozlijediti samog sebe. Uslijed navedenog ozlijeđen je policijski službenik koji je zadobio lake tjelesne ozljede, izvijestila je Policijska uprava zadarska.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, Britanac je sinoć predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prisila prema službenoj osobi koja je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Kako je izgledala drama u avionu

Za dramu na avionu se prvo saznalo nakon što su na TikToku osvanuli videi koji su snimili putnici aviona. Na njima se vidi da se Britanac ustaje sa sjedala i uz urlike pokušava otići prema prednjem dijelu aviona, spominjući pritom i vrata, zbog čega se nagađa ih je namjeravao otvoriti. Na putu do njih su ga dva mladića fizički savladala.

@p_xj_ #ryanair #croatia #london #uk #hideout ♬ original sound - JP🌸

Na istoj je društvenoj mreži objavljeno snimka na kojoj se vidi da je mladić izbačen s leta i da ga odvodi policija.

@officialgeorgeyboy1 Win some loose some #fyp #foryourpage #hideoutfestival ♬ original sound - TheOfficialGeorgeyboy

Autorica jednog od videa je rekla da se većina putnika u zrakoplovu vraćala se za Britaniju s Hideout festivala koji je na otoku Pagu, odnosno na popularnoj plaži Zrće, održan od 25. do 29. lipnja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene