Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludovanje u središtu Seula

VIDEO Američki vojnici pištoljem prijetili prolaznicima pa bježali policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nasred ulice u poznatom multikulturalnom kvartu Seula američki su vojnici prolaznicima prijetili plinskim pištoljem, a kada je na mjesto sogađaja stigla policija, dali su se u sumanuti bijeg automobilom.

Južnokorejska je javnost zaokupljena skandalom u kojem su se našli američki vojnici stacionirani u toj zemlji. Prema izvješćima lokalne policije, proteklog su vikenda najmanje dvojica vojnika nasred ulice u Seulu slučajnim prolaznicima prijetili plinskim pištoljima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Kada su na mjesto događaja, u poznatu multikulturalnu četvrt, stigli policajci, raspištoljeni su se Amerikanci dali u bijeg automobilom. Utrčali su u vozilo u kojem ih je čekao treći kolega te su se odvezli sumanutom brzinom.

>> Doznajte tko je žena koja će pokušati obuzdati diktatora Sj. Koreje

Problem je što se sve događalo u slijepoj ulici tako da nisu imali gdje odjuriti. Došavši do kraja ulice, jedan je policajac prema njima ispalio nekoliko hitaca iz službenog pištolja. Kaže da je ciljao gumu, no izgleda da je pogodio vozača. Tada je jedan od Amerikanaca izvadio svoj pištolj te, kako kaže, u samoobrani zapucao prema policajcima i jednog ozlijedio.

U čitavoj je gužvi razbijeno nekoliko stakala na izlozima, a vojnici su u konačnici divljom vožnjom unatrag uspjeli pobjeći. Naknadno su dvojica privedena na ispitivanje, a istraga je i dalje u tijeku.

Policija je u međuvremenu u javnost pustila snimku kamere postavljene u službenom policijskom vozilu koja je zabilježila bijeg vojnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene