Policija na Kosovu, ilustracija
Policija na Kosovu, ilustracija Foto: Afp

Specijalne jedinice kosovske policije izvode akciju u Štrpcu. Pretreseno je 10-ak lokacija - imanja i kuća bivšeg predsjednika općtine Štrpce i drugih dužnosnika Srpske liste.


Glavni tužitelj Osnovnog tužilaštva u Uroševcu Šukri Jašari izjavio je da je reč o prvoj fazi istrage zloupotrebe službenog položaja, odnosno davanja mita.

Vezani članci Vladimir Putin i Aleksandar Vučić Srbi bijesni na Putina, tvrde da im je okrenuo leđa: "Zar ovako, braćo Rusi?" Narkobosovi iza rešetaka - 1 Kako je Šarić iz kućnog ogrtača upravljao krim skupinom? Sustav za dopisivanje zločinačku ekipu iz Hrvatske i Srbije koštao slobode

Jašari je rekao da za sada nema uhićenja i da je akcija u tijeku, prenosi Nova.rs.

Gazeta ekspres navodi da je pretreseno više od 10 lokacija, imanja i kuća bivšeg predsjednika općtine Štrpce i drugih funkcionera Srpske liste, prenosi spomenuti portal.

Koha navodi da je reč o korupciji prilikom izgradnje objekata na Brezovici i da im je u policiji rečeno da će detalji biti poznati nakon okončanja akcije. U Štrpcu su većina stanovnika Srbi.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju