Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitna spasila bebu

Usred crkve ubio trudnicu pa presudio sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani mladić ubio je sinoć u jednoj katoličkoj crkvi u Madridu trudnicu, ranio još jednu ženu i zatim počinio samoubojstvo. Liječnici hitne pomoći uspjeli su spasiti bebu.

Hitna pomoć, koja je brzo stigla na mjesto događaja, izvršila je carski rez i spasila bebi život, ali nisu uspjeli spasiti i majku, javlja agencija AP.

Pročitajte i ovo Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Policija navodi da se sve dogodilo neposredno pred početak večernje mise i da je ubijena trudnica trebala roditi za nekoliko dana. Ubojica je 34-godišnji mladić, ubijena žena imala je 36 godina, a ženu koja je ranjena pogodio je zalutali metak.

Za sada nije poznat njihov identitet niti motiv zločina. Izvor iz policije koji je htio ostati anoniman prenio je AP-u da žrtva i napadač nisu bili u rodbinskoj vezi. Španjolski dnevnik Mundo na svojim stranicama navodi da je ubojica nakon ubojstva trudnice kleknuo ispred oltara i zatim pucao sebi u glavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene