Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen na granici

Pokušao u Hrvatsku unijeti 1.002 detonatora za eksploziv

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije otkriveno porijeklo detonatora niti kome su bili namijenjeni.

Srbijanska policija jučer je na graničnom prijelazu Batarovci, prema Hrvatskoj, pronašla u automobilu njemačkih registarskih oznaka 1002 komada električnih detonatora za aktiviranje eksploziva.

Njemačkom državljaninu J.V. (33) određen je pritvor od 48 sati. Srbija je zbog situacije u Makedoniji pojačala nadzor nad svojim graničnim područjem.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu"

U Srbiji legalno ili protuzakonito naoružano oko dva milijuna ljudi

'Moramo biti ozbiljni i odgovorni kako bi pokazali svima onima koji razmišljaju o eventualnim terorističkim napadima na teritoriju Srbije da će biti brzo i efikasno zaustavljeni. Situaciju u Makedoniji pratimo od početka, povećali smo borbenu spremnost i nismo dozvolili da nas ovakva situacija iznenadi', stoji u izjavi za medije ministra unutarnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića a prenosi Faktor.ba.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene