Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac koji je telefonski prijetio pobjednici Wimbledona Čehinji Petri Kvitovoj uhićen je u subotu u Pragu, obznanila je češka policija.


Neimenovani 53-godišnjak upućivao je prijetnje smrću Kvitovoj preko osobe bliske češkoj tenisačici, a policiji je trebalo svega nekoliko sati da ga pronađu i privedu. Prema češkom zakonu, maksimalna kazna za djelo prijetnje je tri godine zatvora.

Nemilosrdno gaženje u finalu: Kvitova uzela drugi Wimbledon!

Vezani članci Policija na ilegalnoj rave zabavi u gradu Redonu - 3 Htjeli partijati unatoč epidemiološkim mjerama: Patrijaneri se satima borili s policijom, u sukobima mladić ostao bez ruke Bomba, ilustracija Momačka zabava koja je mogla završiti tragično: 27-godišnjak bacao bombe, ozlijeđene tri osobe

Kvitova (24) nije mogla dugo uživati u wimbledonskoj pobjedi jer je odmah po povratku u domovinu doživjela medijsku hajku zbog činjenice da je prijavljena u Monte Carlu, kako bi izbjegla plaćanje poreza. Mnogi Česi misle da bi joj trebalo oduzeti državljanstvo, iako je Monte Carlo omiljeno prebivalište velikoj broja vrhunskih tenisača. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook