Meksičke vlasti uhitile su bivšeg policajca i vođu narko kartela Marca Antonia Guzmana, poznatijega kao 'El Brad Pitt'.


34-godišnji Guzman je uhićen s još dvojicom suradnika na granici s državom Chihuahua, a vlasti ga sumnjiče da je sudjelovao u podmetanju auto bombe koja je prošle godine ubila policajca i dvoje civila. Također ga se sumnjiči da se nalazi iza trgovine drogom u meksičkoj državi, posebice u zloglasnom gradu Ciudad Juarez gdje je u obračunima samo prošle godine stradalo 3.100 ljudi.

Vezani članci Profesorici u vodu podvalili dezinficijens - 2 Školski sindikat Preporod izjavu ministra Fuchsa smatra štetnom i nesmotrenom: ''Radi se o novom, vrlo opasnom obliku nasilničkog ponašanja u školi'' Krokodil, ilustracija (Foto: Getty) Blizanke htjele gledati zalazak sunca, a završile u raljama krokodila: "Čuli smo uzvike i buku..."

No, nadimak 'El Brad Pitt' dolazi iz vremena kad je radio za jedan kartel u Juarezu. U svojim nastojanjima da ga nitko ne prepozna, Guzman bi pusti kosu, kapu i imao je kameru oko vrata. Njegovi suradnici su ga zadirkivali da sliči na Brad Pitta iz filma 'Spy Game' u kojem je imao slične taktike prerušavanja. Nadimak je Guzmanu ostao.