Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijeg u Njemačkoj

Uhićen i drugi opasni bjegunac iz aachenskog zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka policija uhitila je i drugog opasnog bjegunca iz zatvora u Aachenu, koji je nekoliko dana zajedno sa svojim zatvorskim kolegom sijao strah zapadnom Njemačkom.

Pri uhićenju Petera Paula Michalskog (46), osuđenog za ubojstvo, nitko nije ozlijeđen, objavila je policija u Koelnu. Michalski je uhićen u mjestašcu Schermbeku, 30 kilometara od granice s Nizozemskom. Drugi bjegunac Michael Heckhoff (50) uhićen je u nedjelju. Njih su dvojica u četvrtak, uz pomoć jednog čuvara, pobjegla iz strogo čuvanog zatvora u Aachenu. Za nekoliko dana na slobodi oteli su nekoliko osoba, krali im gotovinu i pod prijetnjom oružjem ih prisiljavali da ih voze iz jednog mjesta u drugo ili da im osiguravaju smještaj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Postanite superheroji Ovo su najtraženiji kriminalci u EU-u: Među bjeguncima i dvojica Hrvata Ilustracija U Tunisu Iz zatvora pobjeglo pet zatvorenika, označeni su kao opasni islamisti

>> Uhićen jedan od opasnih njemačkih bjegunaca

Obojica su teški kriminalci, višekratno osuđivani za najteža djela. Njemačka je policija objavila upozorenje da ih se smatra jako opasnima. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene