Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njemačka policija uhitila je i drugog opasnog bjegunca iz zatvora u Aachenu, koji je nekoliko dana zajedno sa svojim zatvorskim kolegom sijao strah zapadnom Njemačkom.


Pri uhićenju Petera Paula Michalskog (46), osuđenog za ubojstvo, nitko nije ozlijeđen, objavila je policija u Koelnu. Michalski je uhićen u mjestašcu Schermbeku, 30 kilometara od granice s Nizozemskom. Drugi bjegunac Michael Heckhoff (50) uhićen je u nedjelju. Njih su dvojica u četvrtak, uz pomoć jednog čuvara, pobjegla iz strogo čuvanog zatvora u Aachenu. Za nekoliko dana na slobodi oteli su nekoliko osoba, krali im gotovinu i pod prijetnjom oružjem ih prisiljavali da ih voze iz jednog mjesta u drugo ili da im osiguravaju smještaj.

>> Uhićen jedan od opasnih njemačkih bjegunaca

Vezani članci Slika nije dostupna Slavni glumac nakon uhićenja završio u bolnici! Slika nije dostupna Paul Anka Jacksonovu pjesmu proglasio plagijatom

Obojica su teški kriminalci, višekratno osuđivani za najteža djela. Njemačka je policija objavila upozorenje da ih se smatra jako opasnima. (Hina)