Obavijesti Video Pretražite Navigacija
priznao ubojstvo

Bizarna obrana ubojice iz Jakova, ne zna gdje je pronašao oružje: "Šetao sam oko manastira..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ubojica iz Jakova u Srbiji priznao je ubojstvo 30-godišnjaka. Kaže da se samog ubojstva ne sjeća, a iznio je i pomalo bizarnu teoriju gdje je pronašao kalašnjikov kojim je počinio ubojstvo.

Zbog sumnje da je krajem svibnja u Jakovu u Srbiji usmrtio 30-ogodišnjaka, danas je u Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu saslušan Đura N. (23).

Priznao je ubojstvo, ali kaže da se ne sjeća trenutka u kojem je pucao.

Policiju je iznenadio pričom kako je pronašao oružje. 

Kaže da je prije godinu dana šetao u blizini manastira Fenek i da je upravo tamo pronašao kalašnjikov i vrećicu s municijom. Sve je odnio u svoju kuću, a nakon zločina kalašnjikov je bacio u šumu u kojoj se sakrio nakon ubojstva, javlja Nova.rs. 

Na saslušanju je rekao kako su ga ranije toga kobnoga dana, ubijeni i još jedan prijatelj maltretirali i prebili, ali im je on uspio pobjeći. Kasnije su tukli i njegova oca i brata. 

Uplašio se za sigurnost svoje majke, pa je uzeo kalašnjikov iz sobe, krenuo prema 30-godišnjaku gdje ga je usmrtio. Nakon pucnjave pobjegao je automobilom u šumu gdje se skrivao do predaje. 

Smatra da su ga ostali maltretirali jer je partizanovac, javlja Nova.rs. 

Srbijanski mediji ovog ubojicu zovu kuhar, jer je nekada bio kuhar u elitnim restoranima. Nakon ubojstva sam se predao u policijskoj postaji. Nagađa se da su razlog ubojstva dugovi. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene