Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA SVE ISTRAŽUJE

U uglednoj privatnoj školi pronađena tijela ravnateljice, njezina supruga i kćeri

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ravnateljica ugledne privatne škole pronađena je u ponedjeljak mrtva u gradu Epsomu, a uz njeno tijelo pronađeni su i mrtvi njezin suprug i kćer.

Čuli su se pucnji prije nego što je ravnateljica koledža Epsom Emma Pattison pronađena mrtva zajedno sa svojim suprugom Georgeom i sedmogodišnjom kćeri Lettie, tvrde policijski izvještaji.

No, policija Surreya rekla je da su tri smrti "izolirani incident" i da se ne traži treća strana. Policija istražuje cijeli slučaj, a stanovnici su u šoku.

Pattison se tek početkom ove nastavne godine pridružila timu škole. Ranije je bila na dužnosti direktorice jedne srednje škole. Koledž Epsom u listopadu 2022. godine dobio je prestižnu nagradu. a školarina u toj instituciji iznosi 42.000 funti godišnje, piše Independent.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod kragujevca Stravičan zločin: Kći držala oca dok ga je sin ubadao nožem 40 puta! "Ubio sam i maćehu"

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokušaj teškog ubojstva Zagrepčanin (80) pokušao ubiti bivšu suprugu dok se vraćala iz crkve: Dobio je osam godina zatvora

Dr. Alastair Wells, predsjednik Upravnog vijeća škole, kazao je: "U ime svih na sveučilištu Epsom želim reći da smo šokirani tragičnim vijestima. Naše misli sad su s Emminom obitelji, prijateljima i voljenima te s učenicima i kolegama koje je susrela u svojoj uspješnoj karijeri."

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene