Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadzorne kamere snimile napad

U srednjoj školi ranjeno dvoje učenika, policija traži napadača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija vjeruje da se napadač još skriva u zgradi srednje škole Delaware Valley Charter.

Dvoje 15-godišnjaka ranjeno je u pucnjavi koja se dogodila u petak poslijepodne u srednjoj školi u Philadelphiji, objavila je policija, a prenosi USA Today.  

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Dječaka i djevojčicu upucao je napadač nedaleko od gimnastičke dvorane srednje škole Delaware Valley Charter u okrugu Olney.

Policija je potvrdila da je svaka žrtva zadobila ozlijede na ruci. Prevezeni su u bolnicu i nalaze se u stabilnom stanju.

Škola je odmah zatvorena, a učenici su pretraženi i pušteni jedan po jedan. Policija vjeruje da je osumnjičeni još uvijek u školskoj zgradi.

Napadač je izvadio oružje i započeo pucnjavu, potvrdila je policija. Nadzorne kamere snimile su pucnjavu i policija zna identitet napadača. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene