Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi sukobi

U napadima u Siriji 14 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 14 osoba je ubijeno u ponedjeljak u sukobima sirijske vojske i oporbenih snaga, objavila je sirijska nevladina organizacija.

Vojska je koristila helikoptere u bombardiranju Rastana u pokrajini Homs, nad kojom pokušava preuzeti nadzor već mjesecima, objavio je Sirijski opservatorij za ljudska prava. Na lokalitetu Kuseir, također u pokrajini Homs, ustanici su napali vojnu nadzornu točku, pri čemu je bilo 'mrtvih i ranjenih' u redovima sirijskih postrojbi, dodala je organizacija sa sjedištem u Velikoj Britaniji.

Pročitajte i ovo Napad u Damasku jedna ozlijeđena U napadu Izraela oštećeno iransko veleposlanstvo, izvori tvrde: "Eliminiran je zapovjednik Iranske revolucionarne garde" Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih

>> Od početka pobune u Siriji više od 14.000 žrtava

U pokrajini Deir Ezor, lokalitet Al-Ašara bio je meta vojnog bombardiranja što je stajalo života dvoje civila i jednog dezertera. Ondje su sukobi izbili i između ustanika i vojnika u kojima je je smrtno stradalo šest pripadnika redovnih snaga.

U gradu Idlebu, u napadu eksplozivom na ophodnu ubijeni su jedan civil i četiri pripadnika snaga sigurnosti među kojima jedan časnik, dodaje Opservatorij. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene