Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz Savu

U improviziranom kampu uz granicu pronađeno oružje i streljivo: Policija sve istražuje

Aktualno Galerija Policija - 1 Policija - 1 Foto: Vijesti u 17 Policija - 2 Policija - 2 Foto: Vijesti u 17 Policija - 3 Policija - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Ilegalni migranti Galerija 1/4 >>
Policija Bosne i Hercegovine otkrila je improvizirani kamp u kojem je bilo 12 ilegalnih migranata, a u kampu je pronađeno oružje i streljivo.

Kod mjesta Donji Svilaj uz granicu s Hrvatskom, blizu Slavonskog Broda, BiH policija je privela 12 ilegalnih migranta. U kampu je pronađeno oružje i streljivo. Prema prvim informacijama, stigli su iz Afganistana.

BiH je ove godine suočena s pojačanim priljevom migranata. Najveći dio pokušava ući u Europsku uniju preko Unsko-sanskog kantona, dok dio njih pokušava to izvesti prelaskom rijeke Save.

Pročitajte i ovo Ilustracija Noć u Bagdadu Granate pale na kompleks američkog veleposlanstva: "Čule su se eksplozije, oglasile sirene i pozivi ljudima da se sklone"

Pročitajte i ovo Jakuševec - 2 Ozbiljan problem Nešto jako smrdi oko Jakuševca: Tko i zašto kome prijeti među radnicima i sindikalcima i što rade šefovi?

"Otkriveni su u improviziranom kampu u kojem je otkrivena i određena količina oružja i streljiva. Utvrđuju se okolnosti povezane sa posjedovanjem oružja, kao i namjerama ove migrantske skupine. Tužiteljstvo BiH i partnerske agencije i institucije nastavljaju rad na ovom predmetu, a u interesu istrage u ovom trenutku ne možemo davati više informacija", izjavio je glasnogovornik tužiteljstva BiH Boris Grubešić

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene