Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U eksploziji u skladištu oružja najmanje 155 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 155 osoba, većinom civila, primljeno je u vojnu bolnicu u Tirani nakon eksplozije koja se dogodila u skladištu albanske vojske.

Snažna eksplozija dogodila se oko podneva u vojnom skladištu pokraj sela Gerdec i mjesta Vora. Potres uzrokovan eksplozijom osjetio se u albanskoj prijestolnici.

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Slika nije dostupna Albanija: U eksploziji najmanje 60 mrtvih

Albanski premijer Sali Berisha izjavio je za novinare da je stanje 'veoma teško i ozbiljno' i da je 'velik broj ozlijeđenih'.

'Poslali smo helikoptere ministarstva obrane i počeli smo evakuirati stanovnike okolnih sela', rekao je.

Svi prozori na zgradi zračne luke Rinas-Tirana, nešto više od kilometra od skladišta, popucali su u eksploziji, a više automobila je oštećeno.

Eksplozije su se čule u više-manje pravilnim razmacima sat vremena nakon prve eksplozije koja se dogodila nešto iza podneva.

Kako navode svjedoci, vojnici su spremali granate u skladište kada se eksplozija dogodila. Zasad nema informacija o žrtvama.

Promet prema zračnoj luci je prekinut, a policija je uspostavila koridor za prolaz vozila prve pomoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene