Zbog Austyna Critesa izbila je panika na predizbornom skupu Donalda Trumpa u Renou, ali on kaže da je sam htio pokazati kako se ne slaže s Trumpovom politikom.

Galerija


Nakon što je Donald Trump u gradu Renou u Nevadi evakuiran s pozornice jer se pojavila sumnja da netko u gledalištu ima pištolj, reporteri Reutersa razgovarali su s muškarcem zbog kojeg je izbila panika.

Vezani članci Melania Trump, Donald Trump Zbog posljednjih objava na Twitteru Melanije Trump više nitko ne vjeruje da voli svog supruga Fizički obračun, ilustracija Ubio ga zbog 200 kuna: Pretučeni muškarac otpušten iz bolnice pa kod kuće iskrvario

"Ja sam republikanac i dugo već podržavam republikanske kandidate. Ali, jednostavno ne podržavam Donalda Trumpa.

Osjećam kako je moja dužnost pokazati da ja zapravo uopće ne vidim po čemu smo on i ja u istoj stranci. Vjerujem da je on vrlo opasan za ovu zemlju. I tako sam došao ovamo noseći natpis 'republikanci protiv Trumpa", rekao je Austyn Crites.

Tajni agenti kasnije su kazali da je incident izbio kad je nepoznati muškarac ispred pozornice uzvikivao "pištolj, pištolj!". Policija je odmah uhitila Critesa, no nikakvo oružje nije pronađeno.