Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašno

Tragična smrt djevojke, željela je pobijediti strah od letenja: Skliznula sa sjedala usred leta i pala u smrt

Paraglajder, Ilustracija
Paraglajder, Ilustracija Foto: Getty Images
Let jedne žene paraglajderom kako bi pobijedila svoje strahove završio je tragedijom kada je skliznula sa sjedala usred leta i pala u smrt u kolumbijskoj šumi.

Daniele Barrios (27) odlučila se na let paraglajderom kako bi pobijedila strah od letenja.Prije leta objavila je fotografiju na društvenim mrežama napisavši: "Konačno sam spremna riješiti se svoje fobije od letenja. Pridružite mi se u ludoj pustolovini. Pobijedimo strah".

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet"

Barrios i pilot poletjeli su s planine El Castillo u Quidío općini Calarcá u subotu poslijepodne i tijekom leta ona je pala sa svog sjedala dok su letjeli iznad staze Pradera Alta. Pilot nije uspio zaustaviti ovu strašnu nesreću te je nastavio let.

Pročitajte i ovo Francuska šalje vojsku u Ukrajinu? 2000 vojnika Ruski obavještajci tvrde da Francuska šalje vojsku u Ukrajinu i upozoravaju: "Postat ćete legitimna meta za napad"

Pročitajte i ovo Predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović o kandidaturi predsjednika Zorana Milanovića Nestranačko tijelo Oglasio se Ustavni sud: Imenovat će Etičko povjerenstvo, pogledajte što će njegovi članovi raditi

Svjedok koji je vidio strašnu nesreću odmah je pozvao hitnu pomoć. Misija potrage započela je oko 15 sati i završena je oko ponoći kada su vatrogasci pronašli nesretnu ženu, koja je proglašena mrtvom na licu mjesta, piše Daily Mail.

"Mlada žena je skliznula sa sjedala na kojem sjedi kopilot", rekao je zapovjednik vatrogasne postrojbe Calarcá, kapetan Javier Arconde.

Istraga je u tijeku. Barrios je iza sebe ostavila sedmogodišnjeg sina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene