Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šetali pokraj rijeke

Tragedija: Majka pokušala spasiti trogodišnjakinju, a bujica joj odnijela i bebu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnjakinja je na obali bacala kamenčiće u nabujalu rijeku, duboku 70 centimetara. Poskliznula se i pala u vodu a majka je, s bebom u naručju, instinktivno skočila spasiti je.

Velika tragedija zavila je danas u crno selo Bankovac u srbijanskom Aleksincu. Ondje se u rijeci utopilo dvoje male djece, javlja Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obilne kiše Poplavljene i zatvorene ceste, ugašena hidroelektrana: Dio Hercegovine i područje kod Karlovca pod izvanrednim mjerama Katarina Jusić, novinarka Nove TV Štete na Krku i u N. Vinodolskom Poplavljeni podrumi, garaže, trgovine: "U 10 minuta je buknulo sa svih strana, iz jedne sobe, kroz vrata"

Spasio obitelj od utapanja, a oni otišli i ostavili ga da se utopi!

Nesreća se dogodila kada je majka s dvoje djece otišla šetati pored rijeke. Trogodišnjakinja je na obali bacala kamenčiće u nabujalu rijeku duboku 70 centimetara. Poskliznula se i pala u vodu a majka je, s bebom u naručju, instinktivno skočila da je spasi. Povukla ih je bujica, a mještanin koji je sve to gledao skočio je za njima i uspio izvući majku. Djeci nije bilo spasa.

U tijeku je potraga za njihovim tijelima. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene