Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trogodišnjakinja je na obali bacala kamenčiće u nabujalu rijeku, duboku 70 centimetara. Poskliznula se i pala u vodu a majka je, s bebom u naručju, instinktivno skočila spasiti je.


Velika tragedija zavila je danas u crno selo Bankovac u srbijanskom Aleksincu. Ondje se u rijeci utopilo dvoje male djece, javlja Blic.

Spasio obitelj od utapanja, a oni otišli i ostavili ga da se utopi!

Vezani članci Ilustracija Bacili čovjeka u more pa napali mladića koji mu je pokušao spasiti život: "Nemoj da podivljam pa će policajci morati pucati po meni" Olujno nevrijeme u Grčkoj (Foto: AFP) - 1 Dramatične snimke s Krete: Bujica odnijela vozilo u kojem je bio 61-godišnji muškarac, tijelo je pronađeno nasukano

Nesreća se dogodila kada je majka s dvoje djece otišla šetati pored rijeke. Trogodišnjakinja je na obali bacala kamenčiće u nabujalu rijeku duboku 70 centimetara. Poskliznula se i pala u vodu a majka je, s bebom u naručju, instinktivno skočila da je spasi. Povukla ih je bujica, a mještanin koji je sve to gledao skočio je za njima i uspio izvući majku. Djeci nije bilo spasa.

U tijeku je potraga za njihovim tijelima. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook