Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Toše Proeski ipak ubijen?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obnovljeno vještačenje na kočnicama džipa Tuareg u kojem je 16. listopada prošle godine u Hrvatskoj poginuo popularni makedonski pjevač Toše Proeski otkrilo je oštećenja za koja se, između ostalog, sumnja da su mogla čak biti podmetnuta! Zbog toga je Ministarstvo unutarnjih poslova Makedonije zatražilo hitno prebacivanje automobila iz Zagreba u Skoplje.

Džip Tuareg je u Makedoniju prebačen u ponedeljak kasno navečer, potvrdio je Ivan Donovski iz makedonskog Ministarstva unutarnjih poslova, a rezultati vještačenja bit će poznati ovih dana, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavljen i album 'S ljubavlju od Tošeta' Povodom 30. rođendana održan koncert Toši u čast Slika nije dostupna U Kruševu Završena je gradnja spomen kuće Toše Proeskog

'Nakon što smo dobili ove informacije od kolega iz Hrvatske, zatražili smo hitan transfer olupine Tošetovog automobila u Skoplje. Uskoro u Makedoniji očekujemo tim najboljih njemačkih vještaka, koji će razmotriti analize hrvatskih stručnjaka i još jednom provesti detaljno vještačenje automobila u kome je nastradao makedonski pjevač', rekao je Donovski.

Rezultati analiza konačno bi trebali skinuti veo tajni s tragične pogibije jedne od najvećih pop zvijezda na Balkanu. Zasad se istraga vrti oko vozača automobila u kojem je pjevač nastradao i on je još uvijek jedini odgovoran za nesreću. 

Makedonski mediji su u više navrata optužili Hrvate za ubojstvo popularnog pjevača, pa je otkrivanje novih detalja, po mnogima, dolijevanje ulja na vatru.

Navedene tvrdnje demantirali su nam menadžerica Ljiljana Petrović te makedonsko Ministarstvo unutarnjih poslova.

Ljiljana Petrović je tako rekla kako vještačenje automobila nije još ni počelo, a iz Ministarstva demantiraju sve za što se tvrdi da su izjavili.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene