Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apel za liječenje izvan Ukrajine

Timošenko pokazala modrice koje su joj zadali zatvorski čuvari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kći bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko tvrdi kako se stanje njene majke znatno pogoršalo nakon što su ju, navodno, trojica zatvorskih čuvara pretukli.

Jevgenija, kći Julije Timošenko, boji se kako bi njenu majku u zatvoru mogli pokušati prisilno hraniti kako bi prekinula štrajk glađu. Njemački liječnici koji su pregledali Timošenko, ustanovili su kako u ukrajinskom zatvoru ne prima zadovoljavajuće liječenje.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

>> EU zabrinuta zbog stanja Julije Timošenko

Julija Timošenko započela je štrajk glađu prije tjedan dana zbog toga što ju, navodno, u zatvoru zlostavljaju. Tvrdi kako su ju čuvari udarili u trbuh, te ozlijedili ruke i noge dok su ju protiv njene volje željeli odvesti u bolnici, prenosi Daily Telegraph.

Timošenko je nakon tog događaja dva dana pila analgetike zbog nepodnošljive boli, a prije dva dana je pred fotoaparatom pokazala modrice koje su joj, kako kaže, zadali zatvorski čuvari.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene