'Nismo sami.'


Kada nešto zaista želiš vidjeti, očito nađeš način za to. Tako su 'lovci na vanzemaljsko' počeli internetom širiti svoju tezu da fotografija s Marsa, jedna od zadnjih koje je NASA objavila, otkriva ženu pokrivenu nekom vrstom vela.

Vezani članci Zemlja kao Ravna Ploča (Ilustracija: Gulliver/Thinkstock) Sudionici 1. konvencije "Ravna Zemlja" tvrde da imaju dokaze da gravitacija – ne postoji Zemlja (Ilustracija: Guliver/Thinkstock) Poznati astrofizičar ''ubio'' jednu od novih teorija koja se širi nevjerojatnom brzinom

To smatraju i 'dokazom da su na Marsu vanzemaljci'.

'Čini se da se radi o ženi, sudeći po sjeni na prsima koja bi mogla biti od grudi. Također vidimo ruke i glavu s dugom kosom. Teško je reći je li to živo biće, ili kip nekog bića koje je davno tu živjelo', glasi poruka jednog od 'podržavatelja' ove teorije zavjere, Scotta C.Waringa. Na stranici na kojoj se okupljaju oni koji vjeruju u postojanje vanzemaljaca i NLO-a stoje i mnogi zabrinuti komentari.

'Lijevo na fotografiji vidi se i nešto što bi moglo biti dio neke zgrade', prenosi News.com.au samo neke od komentara. Dakako, i Twitter korisnici su se odmah aktivirali pa su počeli širiti ovu vijest o misterioznom otkriću.

Na YouTube je već i video o 'ženi na Marsu', a popraćen je i jezivom glazbom koja pomalo podsjeća na neku epizodu Dosjea X.

Na ovom linku se nalazi originalna fotografija koju je NASA objavila i koja je potaknula buru teorija, pa procijenite i sami živi li žena na Marsu, ili mašta u ljudima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju