Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidite li je vi?

'OVO JE DOKAZ' Dugokosa žena uhvaćena u šetnji Marsom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Nismo sami.'

Kada nešto zaista želiš vidjeti, očito nađeš način za to. Tako su 'lovci na vanzemaljsko' počeli internetom širiti svoju tezu da fotografija s Marsa, jedna od zadnjih koje je NASA objavila, otkriva ženu pokrivenu nekom vrstom vela.

Pročitajte i ovo Alex Jones NA KONCU PRIZNAO Teoretičar zavjere optužio obitelji poginulih da su lažirale masakr: Sada mora platiti gotovo milijardu dolara Slika nije dostupna 5g mreža i koronavirus Stručnjaci pokopali trenutno najpopularniju teoriju urote: "To je potpuna glupost, najgora vrsta lažnih vijesti"

To smatraju i 'dokazom da su na Marsu vanzemaljci'.

'Čini se da se radi o ženi, sudeći po sjeni na prsima koja bi mogla biti od grudi. Također vidimo ruke i glavu s dugom kosom. Teško je reći je li to živo biće, ili kip nekog bića koje je davno tu živjelo', glasi poruka jednog od 'podržavatelja' ove teorije zavjere, Scotta C.Waringa. Na stranici na kojoj se okupljaju oni koji vjeruju u postojanje vanzemaljaca i NLO-a stoje i mnogi zabrinuti komentari.

'Lijevo na fotografiji vidi se i nešto što bi moglo biti dio neke zgrade', prenosi News.com.au samo neke od komentara. Dakako, i Twitter korisnici su se odmah aktivirali pa su počeli širiti ovu vijest o misterioznom otkriću.

Na YouTube je već i video o 'ženi na Marsu', a popraćen je i jezivom glazbom koja pomalo podsjeća na neku epizodu Dosjea X.

Na ovom linku se nalazi originalna fotografija koju je NASA objavila i koja je potaknula buru teorija, pa procijenite i sami živi li žena na Marsu, ili mašta u ljudima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene