Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potresna izjava

"Taj je monstrum uletio i prvo ubio moju ljubimicu": Dramatično javljanje djeda djevojčice ubijene u napadu u školi

Olja Bećković i ulaz u- OŠ Vladislava Ribnikara
Olja Bećković i ulaz u- OŠ Vladislava Ribnikara Foto: Screenshot Nova S/Cropix
Slobodan Radičević, djed djevojčice A. B., koja je ubijena u nedavnom napadu u beogradskoj osnovnoj školi, javio se uživo u program Nove S.

"Ona je prva nastradala. Bila je dežurna sa svojom prijateljicom. I prijateljica je nastradala, i čika Dragan, kako su ga zvali", rekao je Slobodan Radičević, djed djevojčice koja je prva ubijena u krvavom pohodu 3. svibnja u Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara na Vračaru.

Radičević se uživo javio u emisiju Utisak nedelje televizije Nova S, koju vodi Olja Bećković, a koja se bavila političkom situacijom u Srbiji. "Taj je monstrum uletio i prvo je ubio moju ljubimicu, pa onda njezinu prijateljicu. A u Dragana je, tako sam čuo, ispalio desetak metaka", izjavio je Radičević te se ispričao voditeljici što je uzbuđen. 

Pročitajte i ovo Sprovod kćeri obitelji Kobiljski Nezapamćena tragedija FOTO Prizor koji slama srca: Kobiljski na sahrani svoga djeteta nije ispuštao bijelog plišanca, supruga ga držala čvrsto za ruku

Pročitajte i ovo Dragan Kobiljski i supruga Horor u Beogradu Potresne riječi obitelji srpske legende čija je kći ubijena u školi: "Neka nas Bog sačuva od bijesa i gorčine"

U komentaru je kritizirao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i srpsku opoziciju. "Ovakvim načinom će ovaj vladati dok on bude htio. Nitko ga neće moći skloniti uz ovakvu opoziciju u kojoj svi gledaju neke svoje sitne interese", poručio je Radičević. 

U napadu 13-godišnjeg dječaka ubijeno je osam učenika i zaštitar škole. Istraga je pokazala da je dječak imao popis učenika koje namjerava ubiti, a u ruksaku je, osim oružja i municije, nosio i četiri molotovljeva koktela, koja ipak nije uspio upotrijebiti. 

Čelnici države našli su se na udaru kritika nakon tog napada, kao i onog kod Mladenovca, a u Srbiji se povremeno održavaju mirni prosvjedi pod nazivom Srbija protiv nasilja. Zanimljivo je da i Vučić organizira prosvjednu šetnju koji naziva "najvećim skupom ikada u Srbiji", a održat će se 26. svibnja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene