Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ja zaista nisam znao da je konzumiranje alkohola, pa i u vidu nazdravljanja, zabranjeno te u potpunosti prihvaćam odgovornost za učinjeni prekršaj', izjavio je danas predsjednik Srbije Boris Tadić pred prekršajnim sucem.


Tadić je rekao kako se ne poziva na imunitet i da će se u slučaju braniti bez odvjetnika, piše Blic. U izjavi pred sucem, Tadić je dao svoje podatke, navodeći da je po zanimanju psiholog i da nikada do sada nije prekršajno odgovarao.

Vezani članci Nespretnost skupa 34 tisuće eura (FOTO: Facebook/Screenshot) Prosječan Hrvat za ovu bocu radi više od tri godine! Iz ruku mu je ispao skupocjeni šampanjac Slika nije dostupna 'Seksala sam se s pilotom dok je upravljao avionom, kovčeg mi je bio putujući sex shop...'

>> Tadić na sudu zbog šampanjca na krivom mjestu

Predsjednik Srbije Boris tadić pozvan je na sud zbog toga što je pobjedu nogometne reprezentacije Srbije protiv Rumunjske u loži stadiona nazdravio šampanjcem. Tako je srbijanska policija 16. listopada podnijela prekrajne prijave protiv Tadića, ministrice za sport Snežane Samaradžić-Marković, predsjednika Skupštine Beograda Aleksandra Antića i predsjednika Nogometnog saveza Srbije Tomislava Karadžića zbog kršenja Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.