Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo nazdravio, nije pio?

Tadić na sudu zbog šampanjca na krivom mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski predsjednik Boris Tadić i nekolicina srbijanskih državnih i nogometnih dužnosnika pozvani su da se 1. prosinca jave gradskom sucu za prekršaje jer su prijavljeni da su se nedolično ponašali nakon nedavne utakmice Srbija-Rumunjska pijući alkohol na mjestu gdje je to zabranjeno, prenose u utorak beogradski mediji.

Predsjednika Tadića, ministricu mladeži i športa Snežanu Samardžić-Marković, predsjednika srbijanskoga Nogometnog saveza Tomislava Karadžića, predsjednika beogradske Skupštine Aleksandra Antića i srbijanski Nogometni savez kao pravnu osobu beogradska je policija prijavila 16. listopada. Nakon utakmice Srbija-Rumunjska (5:0) 11. listopada u Beogradu Tadić, Karadžić, Antić i Snežana Samardžić-Marković nazdravili su šampanjcem na stadionu, slaveći odlazaka Srbije na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očekivano? Otkrivena tajna Kimovog nevjerojatnog debljanja Slika nije dostupna Doznajte kakvog je okusa VIDEO Testiran šampanjac koji je na dnu mora ležao 170 godina

Poziv suca za prekršaje

Beogradski sudac za prekršaje Zoran Pašalić potvrdio je da su oni dobili poziv za 1. prosinca, dodavši da je policija podnijela gradskom sucu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog nedolična ponašanja na športskoj priredbi.

Kako se podsjeća, po odredbama zakona o sprječavanju nasilja i nedolična ponašanja na športskim priredbama, točenje i pijenje alkohola zabranjeni su na stadionima i okolo njih u krugu od jednog kilometra. Predsjednik Tadić i ministrica Samardžić-Marković već su izjavili da će platiti kaznu ako su prekršili zakon. Tadić je naveo i da je samo nazdravio, no da nije popio piće. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene