Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svjedočio manjem incidentu

Svjedok iz Gotika otkrio nove pojedinosti o večeri kada je nestao Matej: "Najprije sam primijetio metež u stražnjem dijelu kluba"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gost kluba Gotik u kojem je posljednji put viđen Matej Periš (27) prisjetio se incidenta kojem je svjedočio u klubu netom prije nestanka Splićanina.

"Incident kojem sam prisustvovao dogodio se nakon Cobijevog nastupa, oko sat vremena poslije ponoći. Najprije sam primijetio metež u stražnjem dijelu kluba. Taj dio prostora je djelomično zaklonjen, nalazi se neposredno iza pozornice, u blizini dva velika šanka. Nisam vidio tučnjavu, ali jesam pomutnju koja je izgledala kao intervencija zaštitara, tipična, uostalom, za beogradske klubove. Pomaknuo sam se u stranu kako bih propustio trojicu zaposlenih u osigurnju koji su iznosili bar dvojicu mladića", ispričao je anonimni sugovornik za Nova.rs.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Nestala žena Traje potraga Jeste li je vidjeli? U Zagrebu je prije nekoliko dana nestala mlada Peruanka

Dodao je da zaštitari nisu tukli te mladiće.

"Nisam vidio ni da su ozlijeđeni, iako su izgledali pijano, ali su im ruke bile u poluzi – onesposobljene tako da ne mogu zadati udarac. Proveli su ih praktično kroz cijeli klub, prema izlazu. Sve je bilo gotovo za manje od pet minuta. Ne tvrdim da je među njima bio i Matej, ali incident se poklapa s vremenom njegovog nestanka", rekao je.

Matejev prijatelj danas je medijima otkrio dosad nepoznate detalje iz Beograda. Rekao je da je došlo do prepirke s konobarima oko plaćanja računa. Detalje pročitajte OVDJE

Kako u srijedu izgleda potraga za Matejem pratite OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene