Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministarstvo krivi Muslimansko bratstvo

Sukobi u Egiptu ne jenjavaju: Najmanje tri osobe poginule, 265 ih uhićeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sukobima diljem Egipta u petak su ubijene tri osobe, a policija je uhitila najmanje 265 ljudi, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova.

U petak je u Kairu došlo do sukoba između snaga sigurnosti i pripadnika Muslimanskog bratstva. Najmanje su tri osobe poginule, dok ih je čak 265 uhićeno, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova. U priopćenju je Ministarstvo za smrt troje ljudi okrivilo Muslimansko bratstvo, islamističku skupinu koju je egipatska vlada proglasila terorističkom.

Pročitajte i ovo Prosvjednici u Madridu Nezadovoljstvo Tisuće prosvjednika na ulicama Madrida, protive se sporazumu s Kataloncima: "Premijer je marioneta" Slika nije dostupna Prosvjedovali protiv svrgavanja Jačaju prosvjedi islamista u Kairu, SAD traži puštanje Mursija

Eksplozija u Egiptu: Poginulo 14, ranjeno više od 100 ljudi

Vlada je zaprijetila da će uhititi svakoga tko bude pružao financijsku potporu ili sudjeluje u prosvjedima koje organizira Muslimansko bratstvo, javlja CNN. Naime, Muslimansko bratstvo je obećalo da će i dalje održavati prosvjede.

Napadi militanata na policiju i vojsku postali su izrazito učestali otkako je vojska u srpnju svrgnula islamističkog predsjednika Mohameda Mursija.
Inače, Egipćane u siječnju očekuje referendum o novom nacrtu ustava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene