Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dijete koje je tek prohodalo roditelji su doslovce pretukli na smrt.


Majka i otac ubili su 22-mjesečnog sina skačući po njemu i udarajući ga tolikom silom da je djetetu utroba pukla napola. Incident se dogodio 20. veljače 2013. godine, a roditelji Danielle Cassin (27) i Mark Piper (31) se trenutno nalaze na suđenju i suočeni su s optužbom za teško ubojstvo i zlostavljanje djeteta, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Cjepivo, ilustracija Dosad otkriven u više od 50 država: Britanski soj koronavirusa mogao bi postati dominantan u cijelom svijetu Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Nevjerojatan slučaj: Nije imao pojma da vlada pandemija iako je dva puta bio zaražen koronom - "Kao da je sve prespavao"

Tužitelj Timothy Raggat rekao je sudu u Birminghamu da su oči dječačića još bile otvorene kad je hitna pomoć stigla na mjesto zločina, ali da su mu usne bile plave te da nije imao puls. Prestao je disati oko 4:30 sati ujutro, a proglašen je mrtvim sat vremena kasnije u bolnici.

Obdukcija je pokazala kako je mališan umro zbog 'katastrofalnih unutarnjih ozljeda'. Raggat tvrdi da jedini koji su to mogli djetetu napraviti su upravo njegovi roditelji.

'Ozljede su nanesene najmanje šest sati, a možda i 12 sati, prije poziva službi 999 i traženja pomoći. Bio je to zajednički poduhvat roditelja. Jedna osoba može napraviti takvu štetu, ali ako druga to podupire ili planira isto, onda je jednako kriva', istaknuo je Raggat.

'Oba roditelja još nisu rekla istinu oko događaja pa jednostavno ne znamo zašto se to dogodilo i možda nikad nećemo saznati', zaključio je tužitelj.

Suđenje se nastavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook