Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Stravičan zločin u Brazilu. Trudnica (24) je ubijena, a njezina nerođena beba izvađena iz maternice nakon što ju je prijateljica namamila na lažno darivanje djeteta.


Mladu trudnicu pronašli su mrtvu s nerođenim djetetom izrezanim iz maternice nakon što ju je prijateljica, opsjednuta krađom djeteta, namamila na lažno darivanje bebe.

Vezani članci Policija, BiH, ilustracija BiH: Policija uhitila osumnjičenog ubojicu zapovjednika HVO-a iz Mostara Policija, BiH, ilustracija U središtu Mostara ubijen nekadašnji zapovjednik HVO-a Marko Radić Maka

Flavia Godinho Mafra (24), bila je trudna 36 tjedana kada je ubijena u gradu Canelinha, u južnoj brazilskoj državi Santa Catarina. Lokalni mediji su izvijestili da ju je ciglom ubio partner njezine školske prijateljice.

Policija je priopćila da je prijateljica priznala da je postala opsjednuta krađom djeteta nakon što je pobacila početkom godine. Ona je uklonila bebu iz utrobe koristeći oštricu, a obdukcija bi trebala pokazati je li tada trudnica još bila živa, piše Daily Mail.

Istražitelj je otkrio da je uzrok smrti mlade trudnice oštar rez na trbuhu i rane od udaraca ciglom. Tijelo su navodno pronašli suprug i majka žrtve, a bilo je bačeno u napušteno dvorište. Bebe nije bilo.

Policija je utvrdila da su bebu ubojice odvele u bolnicu gdje su i uhićeni. Mala djevojčica zadržana je u bolnici gdje je dobila antibiotike i druge lijekove zbog zadobivenih ozljeda, ali je inače dobrog zdravstvenog stanja.