Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdila DNK analiza

Službena potvrda: Ariel Castro je otac djevojčice rođene u zatočeništvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ariel Castro, optužen za otmicu i silovanja triju žena tijekom deset godina u svojoj kući u Clevelandu u američkoj saveznoj državi Ohio, otac je djevojčice rođene u zatočeništvu, rekao je u petak državni tužitelj Ohia.

"Castro je otac šestogodišnjakinje rođene u zatočeništvu, kćeri jedne od žrtava Amande Berry", precizirao je tužitelj Mike De Wine u priopćenju. De Wineov ured je primio uzorak Castrova DNK u četvrtak nevečer i stručnjaci sudske medicine su radili cijele noći i potvrdili da je on otac djevojčice Jocelyn, dodao je ministar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zatočena 11 godina Potresna ispovijest: Visjela sam naglavačke, vezivao me produžnim kablom Slika nije dostupna Godinama mučio djevojke Monstrum pronađen mrtav u zatvoru

>> Protiv Castra će se podignuti optužnica za teško ubojstvo

Ariel Castro je u srijedu optužen za silovanja i četiri otmice: Amande Berry i njezine kćeri Jocelyn, Gine DeJesus i Michele Knight, koje je u ponedjeljak navečer oslobodio jedan susjed. Američki tužitelj Timothy McGintry je izjavio u četvrtak da kani tražiti smrtnu kaznu za osumnjičenog za silovanja tih mladih žena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene