Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavilo tužiteljstvo

Protiv Castra će se podignuti optužnica za teško ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tužiteljstvo američke savezne države Ohio najavilo je podizanje optužnice za teško ubojstvo protiv otmičara iz Clevelanda Ariela Castra. Za to mu prijeti smrtna kazna.

Optužbe su povezane s navodnim prisiljavanjem na pobačaj. Tri žrtve oteo je i držao zatočene u kući između devet i 12 godina te ih silovao, izgladnjivao i premlaćivao. Već su podignute optužnice za otmice i silovanja. Za puštanje na slobodu određena mu je jamčevina od 8 milijuna dolara.

>> Castru određena jamčevina od 8 milijuna dolara

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

'Utemeljeno na dokazima, namjeravam podići optužbe za svaki čin seksualnog nasilja, silovanja, svaki dan zatočeništva, svaki nasilni napad, sve njegove pokušaje ubojstva i svaki čin teškog ubojstva počinjen prekidom trudnoće koje je počinio žrtvama tijekom desetljetne patnje', kazao je tužitelj Timothy McGinty.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene