Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnik ustvrdio smrt

Skoro pokopali živog čovjeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljski čuvar pčela proglašen je mrtvim nakon srčanog udara. Kada su ga zatvarali u lijes, čudom je oživio.

Dok je radio s pčelama u gradu Katowice 76-godišnji Jozef Guzi odjednom se srušio. Pozvana je hitna pomoć i liječnik je proglasio smrt, piše Daily Mail. ‘Pacijent nije disao, nije bilo otkucaja srca, tijelo se već bilo ohladilo, a sve su to karakteristike smrti’, rekao je Jerži Višnjevski, glasnogovornik Ambulante. Tri sata nakon toga, pogrebnik je došao preuzeti tijelo, a kada je Dariuš Vislukato, koji je organizirao pogreb zatvarao lijes, Jerzyjeva supruga Ljudmila zatražila ga je da sa supruga skine sat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok u Njemačkoj Policajci prišli muškarcu i pokušali razgovarati s njim, no nisu očekivali ono što je uslijedilo Slika nije dostupna NAGLO ŠIRENJE EPIDEMIJE Rijedak slučaj zaraze čovjeka u Engleskoj: Zdravstvena agencija objasnila razinu opasnosti

Dok je Dariuš skidao sat, shvatio je da Jozef nije mrtav. ‘Povikao sam da osjetim puls. Jedan je prijatelj primijetio da čovjek diše. Bilo je to čudo’, ispričao je Dariuš. Ponovno je pozvana hitna pomoć i vratio se isti liječnik koji ga je proglasio mrtvim. Ovaj put potvrdio je da je umirovljenik 'oživio'. Pacijenta su odvezli u bolnicu gdje zbunjeni liječnici nisu mogli otkriti što s Jozefom nije u redu, pa su ga nakon nekoliko dana poslali kući.

'Organizator pogreba mi je spasio život. Čim sam izašao iz bolnice odnio sam mu med', rekao je Jozef.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene