Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Osnovnoj

Nastavnica na FB-u objavila album s provokativnim fotografijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj škole poručio je kako takvo ponašanje nije dopušteno. Učiteljica se brani kako nije znala da su fotografije mogli vidjeti svi, pa i oni koji joj nisu prijatelji na društvenoj mreži.

Nastavnica u osnovnoj u Osnovnoj školi 'Vuk Karadžić' u Vranju u Srbiji razljutila je javnost objavom provokativnih fotografija na svom Facebook profilu, čiju privatnost nije zaštitila pa su ih mogli vidjeti svi korisnici popularne društvene mreže.

Pročitajte i ovo Ulio dezinficijens nastavnici u vodu Novi incident u školama S njim do sad nije bilo problema: Doznala se kazna za učenika koji je nastavnici ulio dezinficijens Slika nije dostupna Pazite što objavljujete OPREZ Zbog statusa na Facebooku plaća kaznu od pola milijuna kuna

Golišave fotografije nastavnice M.M. prikupile su velik broj 'lajkova', ali i komentara koji su odnose na njezin provokativni izgled.

Vršitelj dužnosti ravnatelja škole Saša Ivković rekao je za OK Radio kako nije znao za Facebook profil kolegice, a kamoli za sporne fotografije.

Lažna porno-učiteljica digla na noge osnovnu školu!

'Te fotografije nisam vidio, ali ću odmah vidjeti o čemu se tu radi. S kolegicom ću također razgovarati jer takvo nešto nije dopušteno', rekao je. Naime, u školskom kodeksu su, iako se ne odnosni konkretno na društvene mreže, navedena pravila o načinu oblačenja nastavnog kadra i prema njemu nastavnice ne smiju nositi kratke suknje, majice i sve ono što se smatra nepristojnim oblačenjem.

Nastavnica se pak brani tvrdnjom da nije znala da su fotografije vidljive svima, pa i onima koji joj nisu prijatelji na društvenoj mreži.

Učiteljica na dva dana postala učenica - Objavila svoje strašno iskustvo!

'Čula sam da su pojedini učenici vidjeli te slike i razgovarala sam s ravnateljem škole o toj temi', rekla je M.M. i dodala kako će slike ili obrisati ili ih 'zaključati'.

'Znam da postoji kodeks ponašanja i oblačenja nastavnika i znam da se ovo nije smjelo dogoditi. Ispravit ću to što prije', poručila je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene