Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seattle

Urušio se veliki most, auti upali u rijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo je sreća spasila one koji su se našli na mostu koji povezuje Seattle i Vancouver u trenutku njegova urušavanja. U policiji kažu kako nema smrtno stradalih, a nekoliko osoba zbrinuto je u bolnici.

Pedeset godina star most sa četiri trake koji povezuje Seattle i Vancouver urušio se iz još neutvrđenih razloga. Pri tome je u vodu upalo nekoliko vozila i nekoliko osoba. Policija je potvrdila kako nema smrtno stradalih, a tri su osobe prevezene u bolnicu, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 6 Sve se istražuje Nema nade za pronalazak preživjelih nakon stravične nesreće: Iz potopljenog automobila izvučena dva tijela Srušio se most u Baltimoreu - 2 U Baltimoreu VIDEO Pogledajte trenutak udarca broda u most: Urušio se kao kula od karata

>> VIDEO Zapalio se željeznički most, pogledajte spektakularno urušavanje!

Nesreća se dogodila jučer neposredno prije zalaska sunca, a ubrzo se podigla i rasprava o sigurnosti javne infrastrukture što je vrlo popularna tema razgovora američkog predsjednika Baracka Obame koji je nedavno upozorio na loše prometnice diljem zemlje.

Most je sagrađen 1955. godine te je kvalitetom i izvedbom bilo daleko ispod prosjeka, kažu iz lokalnih vlasti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene