Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetila zbog - cigarete

Drama u zraku: "Pobit ću sve u ovom je*** avionu"

Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock
Zrakoplovna kompanija Southwest Airlines tvrdi kako je sve počelo s cigaretom.

Putnica je, tvrde u SouthwestAirlinesu, u subotu kontinuirano pušila u WC-u tijekom leta 2943. Upalili su se detektori dima i kabinsko osoblje je moralo reagirati. Došlo je do svađe nakon što su ženu natjerali da izađe iz WC-a i ugasi cigaretu, piše Washington Post.

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Sasula uvrede Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'" Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale

No, tu nije bio kraj problema. Nakon što su je vratili na njezino sjedalo 24-godišnja Valerie Curbelo je iz stropa iščupala masku za kisik i počela raditi nered u avionu.

"Imam destinaciju za sebe", vikala je skupljajući svoje stvari sa sjedala. "Kunem se, ako ne spustite avion, pobit ću sve u ovom je*** avionu". 

"Nećete", rekao joj je stjuard koji joj je blokirao put. "Nećete".

"Hoću", urlala je žena.

Stjuardu su je pomogli savladati i drugi putnici u avionu. Pilot je proglasio izvanrednu situaciju i oko pola sata kasnije sletio u Sacramentu. U zračnoj luci već su čekali šerif i njegovi zamjenici koji su uhitili 24-godišnjakinju zbog prijetnji smrću. Određena joj je jamčevina od 75.000 dolara.

Video snimku divljanja u avionu možete pogledati OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene