Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock

Zrakoplovna kompanija Southwest Airlines tvrdi kako je sve počelo s cigaretom.


Putnica je, tvrde u SouthwestAirlinesu, u subotu kontinuirano pušila u WC-u tijekom leta 2943. Upalili su se detektori dima i kabinsko osoblje je moralo reagirati. Došlo je do svađe nakon što su ženu natjerali da izađe iz WC-a i ugasi cigaretu, piše Washington Post.

Vezani članci Prvi puta ove godine u pulsku Zračnu luku sletjela i avio kompanija Air Serbia - 3 Nakon dvije godine stanke u Pulu sletio zrakoplov iz Beograda, a uskoro se vraćaju i druge aviokompanije Avion za padobrance, ilustracija Osam padobranaca i pilot poginuli u zrakoplovnoj nesreći u Švedskoj

No, tu nije bio kraj problema. Nakon što su je vratili na njezino sjedalo 24-godišnja Valerie Curbelo je iz stropa iščupala masku za kisik i počela raditi nered u avionu.

"Imam destinaciju za sebe", vikala je skupljajući svoje stvari sa sjedala. "Kunem se, ako ne spustite avion, pobit ću sve u ovom je*** avionu". 

"Nećete", rekao joj je stjuard koji joj je blokirao put. "Nećete".

"Hoću", urlala je žena.

Stjuardu su je pomogli savladati i drugi putnici u avionu. Pilot je proglasio izvanrednu situaciju i oko pola sata kasnije sletio u Sacramentu. U zračnoj luci već su čekali šerif i njegovi zamjenici koji su uhitili 24-godišnjakinju zbog prijetnji smrću. Određena joj je jamčevina od 75.000 dolara.

Video snimku divljanja u avionu možete pogledati OVDJE.